Βρισκόμαστε κοντά σας με επώνυμες μπαταρίες στις φθηνότερες τιμές της αγοράς~~FIAMM-VARTA-FALCON-ROCKET-BOSCH-STATUS-LYCON~~Δωρεάν έλεγχος μίζας, δωρεάν έλεγχος δυναμό, δωρεάν ελεγχος κατάστασης ακροδεκτών, δωρεάν έλεγχος μπαταρίας παντός τύπου αυτοκινητου~~Έμεινες από μπαταρία αυτοκίνητου σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ιωάννινα ή Βόλο; Και δωρεάν Delivery και δωρεάν τοποθέτηση και από 39€! ~~Σας καλωσορίζουμε στο Ανανεωμένο μας δικτυακό τόπο~~

LYCON

Σε περίπτωση που βρήκατε την συγκεκριμένη η παρόμοια μπαταρία φθηνότερα με τις ίδιες προδιαγραφές (Αμπέρ, αμπερωρια, διάστασης, κυλά έως -100gr) σε άλλο φυσικό κατάστημα και σε ακτίνα 20χλμ από την έδρα τον καταστημάτων μας  και εφόσον έχει γίνει η αγορά τότε σας επιστρέφουμε την διαφορά της τιμής επί δυο στη συγκεκριμένη μπαταρία. Σημειώστε ότι η μπαταρία της σύγκρισης πρέπει να βρίσκετε σε απόθεμα, να είναι άμεσα διαθέσιμη στο κατάστημα όπου τη βρήκατε φθηνότερη με δυνατότητα άμεσης παράδοσης και όχι κατόπιν παραγγελίας. 

 

  • Θα πρέπει να πωλείται λιανικώς σε κατάστημα ανταγωνιστικό της εταιρείας μας στην ίδια πόλη, να είναι καινούργιο (όχι μεταχειρισμένο), να είναι άθικτο, ετοιμοπαράδοτο και να έχει γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας από το κατάστημα.
  • Θα πρέπει η τιμή να συμπεριλαμβάνει  Φ.Π.Α. 24% (εξαιρούνται οι δικαιούχοι μειωμένου Φ.Π.Α. ή απαλλακτικού Φ.Π.Α.)
  •  Θα πρέπει να αποτελεί προϊόν πώλησης αποκλειστικά από φυσικό πρόσωπο και δεν θα τελεί προϊόν από προσφορά ή από μείωση με εκπτωτικό κουπόνι ή από περίοδο εκπτώσεων ή από τριγωνική συναλλαγή ή από έμπορο προς έμπορο. 

Μετά τον έλεγχο που θα κάνουμε  για το ότι πρόκειται για την ίδια μπαταρία η παρόμοια με τις ανωτέρω προδιαγραφές τότε θα σας δώσουμε ένα πιστωτικό υπόλοιπο για την επόμενη αγορά σας και θα επωφεληθείτε άμεσα από την εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Η χρονική προθεσμία ενστάσεως της εγγύησης χαμηλότερης τιμής ανέρχεται σε 3 εργάσιμες ημέρες

 
 
Το κατάστημα διατηρεί κάθε δικαίωμα αλλαγής των τιμών στα προϊόντα  που διαθέτει χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση.