Βρισκόμαστε κοντά σας με επώνυμες μπαταρίες στις φθηνότερες τιμές της αγοράς~~FIAMM-VARTA-FALCON-ROCKET-BOSCH-STATUS-LYCON~~Δωρεάν έλεγχος μίζας, δωρεάν έλεγχος δυναμό, δωρεάν ελεγχος κατάστασης ακροδεκτών, δωρεάν έλεγχος μπαταρίας παντός τύπου αυτοκινητου~~Έμεινες από μπαταρία αυτοκίνητου σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ιωάννινα, Βόλο, Πάτρα ή Λάρισα; Και δωρεάν Delivery και δωρεάν τοποθέτηση και από 39€! ~~Σας καλωσορίζουμε στο Ανανεωμένο μας δικτυακό τόπο~~

Ε Γ Γ Υ Η Σ Η:

12 ΜΗΝΕΣ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ IX ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ!

 

6 ΜΗΝΕΣ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.

3 ΜΗΝΕΣ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΣΚΑΦΗ, ΒΑΡΚΕΣ, ΚΑΊΚΙΑ κ.λ.π.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ TAXI ΑΝΕΥ ΕΓΓΥΗΣΕΩΣ.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ MOTO ΑΝΕΥ ΕΓΓΥΗΣΕΩΣ.

 

Ο Ρ Ο Ι   Ε Γ Γ Υ Η Σ Η Σ:

Η εγγύηση καλής λειτουργιάς της μπαταρίας καλύπτει μόνον κατασκευαστική  ατέλεια η αστοχία υλικού και δεν ισχύει σε περίπτωση κακής χρήσης ή αμέλειας  του κατόχου του αυτοκινήτου (ακινησία, ελαττωματικό δυναμό και μίζα). Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. Η υπηρεσία της δωρεάν παράδοσης στον χώρο σας δεν ισχύει στην περίπτωση αντικατάστασης ελαττωματικής μπαταρίας.

Επιστροφές μπαταριών γίνονται μόνον στο κατάστημα. Αντικατάσταση της μπαταρίας μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν τεχνικού ελέγχου και εφόσον κριθεί ότι η μπαταρία είναι ελαττωματική (π.χ. καμένο στοιχείο). Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η μπαταρία φορτίζεται στο 100% και παραδίδεται στον πελάτη. Ο τεχνικός έλεγχος διαρκεί δυο (2) εργάσιμες μέρες.

Η εγγύηση καλής λειτουργίας δεν σημαίνει αντικατάσταση της μπαταριάς.

Η εγγύηση δίδεται με τον απαράβατο όρο της μέτρησης δυναμό και της μίζας και αφού ελεγθούν οι ακροδέκτες του οχήματος, καθώς επίσης μετά και την καταγραφή της ένδειξης του ολικού χιλιομετρητή του αυτοκινήτου.

Η εγγύηση δεν ισχύει εάν το προϊόν χρησιμοποιήθηκε σε διαφορετική χρήση από αυτήν που προορίζεται.

 

 

Στην περίπτωση επιστροφής του προϊόντος για τεχνικό έλεγχο τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

 
 
Το κατάστημα διατηρεί κάθε δικαίωμα αλλαγής των τιμών στα προϊόντα  που διαθέτει χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση.